…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
11 Mayıs 2020, Pazartesi Merkez/Erzincan

Anneler Gününde Şehit Annelerimiz ve Asırlık Çınarlarımız Unutulmadı..


Aziz Şehitlerimizin bizlere en büyük emaneti olan baştacımız, gurur abideleri Annelerimiz ve asırlık çınarlarımız bu özel günde unutulmadı.

 Valimiz Sayın Ali Arslantaş Anneler Günü münasebetiyle 1987 yılında Hatay İlinde şehit düşen Hakkı Hakan Kurtar'ın annesi Hüsniye Kurtar ve 2016 yılında Diyarbakır İlinde bombalı araç saldırısında Şehit düşen Salih ZENGİN in Annesi Saime Yeter’i ve asırlık çınarlarımızdan 104 yaşındaki 15 torun sahibi Sultan Gerçek’i ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı. Bu ziyaretlerde Sayın Valimize İl Müdürümüz Muhammer Doğan eşlik etmişlerdir.

Ayrıca ilimizde ve ilçelerimizde bulunan şehit anneleri ve Asırlık Çınarlarımız 100 yaşını geçmiş annelerimizi il protokolümüz temsilcileri ve kaymakamlarımız ziyaret edip Anneler Günlerini kutladılar.Yapılan bu ziyaretlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip ERDOĞAN ve Bakanlarımızın selam ve sevgilerini kendilerine ilettiler.

Bu vesile ile başta tüm şehit anneleri olmak üzere çocuklarımıza sıcak yuvalarını açan koruyucu annelerimiz, kuruluşlarımızda hizmet alan ve veren annelerimize ve tüm annelerimizin bu özel günlerini kutlar sevgi ve saygılarımızı sunarız.