…
04 Ekim 2022, Salı erzincan

Aile Eğitim Programı ve Türkiye Bağımlılıkla Mücadele farkındalık eğitimlerimize İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızda ki personelimiz ile devam ediyoruz. “Personel Eğitim Programı”


Aile üyesi bireylerin çağın gerektirdiği temel aile yaşam becerilerine yönelik bilgi, beceri ve tutumları kapsamlı olarak edinebilmeleri için, ülke genelinde uygulanan bir yetişkin eğitim programı olan Aile Eğitim Programı(AEP) eğitimleri ve teknoloji, tütün, alkol ve madde bağımlılıkları ile sağlıklı yaşam alanlarında yetişkin eğitimlerini içeren Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz Türkiye Bağımlılıkla Mücadele(TBM) Eğitim programı kapsamında, bilgilendirme ve farkındalık arttırma çalışmaları yapılmaktadır.

İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızdaki personele yönelik başlatmış olduğumuz “Personel Eğitim Programımızın” yılsonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır. Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde gerçekleşen eğitimimizden sonra il merkezindeki tüm kuruluşlarımızın personel eğitimleri tamamlanmış olup ilçelerimizde faaliyet gösteren kuruluşlarımızdaki personelimize, planlanan programlar dahilinde eğitimlerimiz devam edecektir.