…
…
…
20 Mart 2023, Pazartesi erzincan

18-24 Mart Yaşlılar Haftası Dolayısıyla Kıymetli Büyüklerimiz için Huzurevimizde Program düzenlendi.


İl Müdürümüz Serdar Demirci,100. Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan büyüklerimiz ile bir araya geldi. 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle düzenlenen programa, İl Müdürümüz Serdar Demirci, İl Müdür Yardımcımız, Kuruluş Müdürümüz ve ile Huzurevimizin kıymetli büyükleri katıldı.

Yemek programına katılan büyüklerimiz ile bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinleyen İl Müdürümüz, “Tarihimizin her döneminde büyüklerini baş tacı ederek, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmışızdır.

Yaşlılarımızın yaşam kalitesinin daha da yükseltilmesi ve onların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için devletimiz ve bakanlığımız gerekli çalışma ve projeleri hayata geçirmektedir dedi. Konuşmasının sonunda huzurevi sakinlerinin yaşlılar haftasını kutlayan İl Müdürümüz Serdar Demirci, günün anlam ve önemine binaen hediyeler takdim ederek, eli öpülesi büyüklerimizin sağlıklı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu.