…
…
…
…
30 Eylül 2022, Cuma erzincan

100.Yıl Atatürk Huzurevinde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kutlandı.


1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi’nde "Nene, Dede, Torun Buluşması" programı düzenlendi. Düzenlenen programa; Sayın Valimiz Mehmet Makas, Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Deniz Arabacı, Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Serdar Demirci, Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Nazmi Çiğdem ve dernek üyeleri, huzurevimizin kıymetli büyükleri, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi ve Çocuk Evleri Sitemizde kalan öğrencilerimiz katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Müdürümüz Serdar Demirci; 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle kıymetli büyüklerimizle bir araya geldiğimiz 100. Atatürk Huzurevimize hoş geldiniz.

 İl Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren Çocuk Evleri Sitemiz ve Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde kalan çocuklarımızı, dede ve nineleriyle bir araya getirerek hem büyüklerimizin tecrübelerinden istifade etmesini, büyüklerimizin ise torun hasretini gidermeye çalışıyoruz.

 Sadece özel zaman dilimlerinde değil, belirli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz programlar ile kıymetli büyüklerimizi sosyal ve kültürel faaliyetlere, atölye çalışmalarına, bocce ve benzer spor dallarına katılımlarını sağlayarak sosyalleşmelerine, hazırlamış olduğumuz hobi bahçelerinde kendi meyve ve sebzelerini yetiştirerek, stresten uzak sağlıklı bir yaşam sürmeleri için Aile ve Sosyal Hizmetleri Ailesi olarak mesai mefhumu gözetmeden yanlarında olmaktayız dedi.

İl Müdürümüzün konuşmalarının ardından, Valimiz Sayın Mehmet Makas program kapsamında yaptığı konuşmada; Tüm büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutlayarak; “Bütün önceliğimiz, işimiz, gücümüz sizlersiniz. Valiliğimizle ve ilgili müdürlerimizle ve personelimizle her zaman sizlerin emrinizdeyiz” dedi.

Program ikramların yapılmasının ardından sona erdi.