…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
21 Haziran 2023, Çarşamba Merkez, Edirne - Türkiye

Çocuklarımızın Yıl Sonu Sergisi


Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi ve SOGEP kapsamında oluşturulan ve Karaağaç Mahallesindeki Proje binasında hizmet veren kreşimizde eğitim alan 3-6 yaş grubu çocuklarımızın yıl sonu sergisi gerçekleştirildi.

21.06.2023 tarihinde Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi Uygulama binasında gerçekleşen sergide; Karaağaç Mahallesinde ikamet eden, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın hizmet modellerinden yararlanan Mustafa Necati İlkokulu Öğrencileri de, Edirne Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile oluşturulan kurslar sonunda çizimini gerçekleştirdikleri el emeği, göz nuru resimleri sergilediler. Sergide ayrıca Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından Sosyal Ekonomik Destek Hizmet Modeli ile desteklenen devlet konservatuarı öğrencisi çocuklarımız müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Gerçekleşen yıl sonu sergisine; Edirne Valisi H. Kürşat KIRBIYIK, Vali Yardımcısı Zafer KARAMEHMETOĞLU, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Milli Eğitim Müdürü Önder ARPACI, Edirne SYDV Müdürü Tezcan FİDAN, Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim AK, İl Ticaret Müdürü Mahmut ALTUN başta olmak üzere bir çok kamu kurum ve kuruluş idarecileri, Karaağaç Mahalle Muhtarı Agah KORKAN, Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı Müdürü Hicran BALLI, Mahalle Sakinleri, Öğrenci Velileri ve görevli personeller katılım sağladı.

Edirne Valisi H. Kürşat KIRBIYIK ve sergiye katılım sağlayan İl Protokol üyeleri serginin açılış kurdelesini çocuklar ile birlikte kestikten sonra sergilenen resimleri tek tek incelediler.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, SOGEP Kapsamında uygulamaya koyduğumuz Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi içeriğinde oluşturulan binada; çocukların, kadınların ve karaağaç mahallesi sakinlerinin kurs, eğitim, vb. çalışmalara katılımlarını sağlayan ve destekleyen Edirne Valiliğimiz başta olmak üzere destek olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, Trakya Kalkınma Ajansına, Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfına ve destek olan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ederiz.

Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi Uygulama binasında çeşitli eğitim, seminer, kurs ve sergiler düzenlenmeye devam edecek.