…
…
…
…
08 Aralık 2023, Cuma Merkez, Edirne - Türkiye

Yeşilay’dan İl Müdürlüğümüze Ziyaret


Edirne ilimizde “Bağımlılıklar ile Mücadele” çalışmaları kapsamında hizmetler vermekte olan Yeşilay Üyeleri, İl Müdürümüz Harun TOHUMCU’yu makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete; Türkiye Yeşilay Cemiyeti 4.Bölge Koordinatörü Sebahattin BİLGİÇ, Edirne Yeşilay Şube Başkanı Müzekka BAYRAK, Edirne Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Ahmet YENCE, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal SEÇKİN ve Ertuğrul HALAŞLI ile birlikte Edirne Yeşilay Danışmanlık Merkezinde (YEDAM)  görevli uzman personeller katılım sağladı.

Gerçekleşen ziyarette; Yeşilay’ın Edirne ilinde “Bağımlılıklar ile Mücadele, Sosyal, Kültürel ve Sportif” anlamda gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsedilerek, Yeşilay Danışmanlık Merkezinin (YEDAM) iş ve işleyişi hakkında bilgilendirme yapıldı. Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele Çalışmaları Kapsamında; Yeşilay Genel Merkez ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında uygulanan ve uygulanması planlanan çalışmalar ele alındı.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun TOHUMCU,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yeşilay Üyelerine teşekkür etti.