…
02 Mart 2022, Çarşamba Merkez, Edirne - Türkiye

İl Müdürümüz Bilgin ÖZBAŞ Yeşilay Haftası Kapsamında Yeşilay Bölge Koordinatörü Sebahattin BİLGİÇ’i Ziyaret Etti


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Müdürlüğü personelleri ile birlikte Yeşilay Haftası Kapsamında Türkiye Yeşilay Cemiyet Bölge Koordinatörü Sebahattin BİLGİÇ’i ziyaret ederek, ilimiz genelinde gerçekleştirilen bağımlılıklar ile mücadele çalışmalarını değerlendirdi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ gerçekleştirdiği ziyarette; “Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Edirne Yeşilay Şubesi işbirliğiyle, Edirne ilimiz genelinde “Türkiye Bağımlılıklarla Mücadele” çalışmaları ve özellikle önleyici hizmetler alanında; farkındalık oluşturucu eğitim, stant ve bilinçlendirici seminer çalışmaları gerçekleştirilmeye devam ediyoruz. Edirne Yeşilay Şubesinin desteğiyle, İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızda görevli meslek elemanlarımız ve TBM Eğitim Formatörlerimiz ile Bakanlığımız hizmet modellerinden yararlanan gruplara yönelik “Bağımlılıklar ile Mücadele” eğitim programlarını uyguluyoruz. Bakanlığımız hizmet modellerinden yararlanan Çocuklara, Kadınlara, Engellilere, Yaşlılara ve özel gruplara yönelik bağımlılıklar ile mücadele alanında yaptığımız çalışmalarda, bizlere mesleki ve kurumsal olarak destek olan Yeşilay ailesine teşekkür ediyor, Yeşilay’a gönül verenlerin 1-7 Mart Yeşilay Haftasını tebrik ediyorum” dedi.

Ziyaret; Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele çalışmaları kapsamında, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Edirne Yeşilay Şubesi işbirliği ile ortak planlanacak programların görüşülmesi ile son buldu.