…
…
…
…
…
20 Mart 2020, Cuma Merkez, Edirne - Türkiye

Yeni Koronavirüse (Covid-19) Karşı Kuruluşlarda Alınması Gereken Tedbirler Konusunda Toplantı Düzenlendi


Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından, Koronavirüs Salgını kapsamında yatılı kuruluşlarımızda uygulanmak üzere; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hazırlanan “Yeni Koronavirüse (COVİD-19) Karşı Kuruluşlarda alınması Gereken Tedbirler Klavuzu(4)’na” istinaden tüm talimat ve tedbirlerin uygulanması yönünde toplantı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya; Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Müdür Yardımcıları Sebahattin BİLGİÇ ve Erdinç TOPÇU, Edirne Huzurevi Müdürü Tamer TAHMAZOĞLU, Uzunköprü Süleybe Şefik ÖZTÜRK Huzurevi Müdürü Ercan BAŞKAN, Uzunköprü 80.Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Leyla ATASOY, Melahat Hulusi DATENİN Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Salih Sinan KAPLAN, Edirne Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdür Yrd.  Volkan KORKMAZ, Kadın Konukevi Müdürü Sevgi MERT, İpsala Özel Yeni Hayat Bakım Merkezi Müdürü Erkan ALTIN, Meriç Özel Hanifa AĞYÜZ Bakım Merkezi Müdürü Özkan ACAR, Huzurevinde görevli Dr. Yusuf AĞDAŞ ile Kuruluşlarımızda görevli sağlık personelleri katılım sağladı.

Toplantıda; “Yeni Koronavirüse (Covid-19) karşı kuruluşlarda alınması gereken tedbirler, İdari tedbirler, Kuruluş Personellerine ve Kuruluşlarda hizmet alanlara yönelik tedbirler, Çalışan güvenliğine yönelik tedbirler, Bakanlığın bildirimleri, Ulusal ve Yerel düzeyde Koronavirüse (Covid-19) ile ilgili alınan kararlar” konularında,  uygulama alanları ve gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında görüşler sunuldu.