…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
02 Ekim 2023, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

Huzurevinde Yaşlılar Günü Etkinliği


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Merkez Huzurevi Müdürlüğü bünyesinde hizmet almakta olan yaşlılarımız ile birlikte “Yaşlılar Günü Etkinliğinde” bir araya geldik.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında 02.10.2023 tarihinde Edirne Merkez Huzurevinde gerçekleştirilen etkinliğe; Edirne Valisi Yunus SEZER, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Siyasi Partilerin temsilcileri ve Huzurevi Sakinleri katılım sağladı.

Gerçekleşen etkinlikte; Huzurevi sakinleri tarafından yıl boyunca hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin sergi açılışı gerçekleştirildi. Katılımcılar tarafından sergi gezilerek, üretilen ürünler tek tek incelendi. Sergi sonrası Huzurevinde hizmet almakta olan yaşlılar ile birlikte akşam yemeği programında bir araya gelindi.

Günün anlam ve önemine ilişkin “Dünya Yaşlılar Günü” kapsamında Yaşlı Temsilcileri ile birlikte pasta kesimi gerçekleştirildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde; Mor İz Müzik grubu tarafından Huzurevi sakinlerine yönelik müzik şöleni düzenlendi. Gerçekleşen Müzik Şöleninde yaşlılar ve katılımcılar gönüllerince eğlendi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak yaşlılarımıza yönelik hazırladığımız “Yaşlılar Günü Etkinlikleri” programlarında bizler ile bir arada olan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.