…
…
…
…
…
…
…
30 Kasım 2022, Çarşamba Uzunköprü, Edirne - Türkiye

Uzunköprü Süleybe Şefik ÖZTÜRK Huzurevinde Eğitimler Devam Ediyor


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Uzunköprü Süleybe Şefik ÖZTÜRK Huzurevinde hizmet almakta olan yaşlılara ve görevli personellere yönelik eğitimler düzenlenmeye devam ediyor.

Trafik Eğitimi;

Kasım ayının son haftası Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi işbirliği ile Uzunköprü Süleybe Şefik ÖZTÜRK Huzurevinde hizmet almakta olan yaşlılara ve görevli personellere yönelik “Trafik ve Trafik Kuralları” konulu eğitim düzenlendi.

Sunum ve video etkileşimi ile gerçekleşen eğitim de yaşlılarımız, trafikteki aktivasyonları daha iyi kavrayarak “Araçlar ile Yayaların Trafikteki Hareketleri ve Trafik Kurallarını” yakından tanıdı. Eğitim sonunda görevli polis memurlarına sorular sorularak eğitim tamamlandı.

Yangından Korunma ve Yangın Tatbikatı Eğitimi;

Kasım ayının son haftası Uzunköprü Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü işbirliği ile Uzunköprü Süleybe Şefik ÖZTÜRK Huzurevinde hizmet almakta olan yaşlılara ve görevli personellere yönelik “Yangından Korunma ve Yangın Tatbikatı” konulu eğitim düzenlendi.

Eğitim önce teorik daha sonra uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Huzurevinde hizmet almakta olan yaşlılarımız ve görevli personellerimiz gerçekleşen eğitim ile yangın anında ve yangın sonrasında karşılaşabilecekleri olumsuz durumlarda neler yapabilecekleri konusunda eğitim aldılar.

Sağlıklı Yaşam Eğitimi;

 Kasım ayının son haftası Uzunköprü Süleybe Şefik ÖZTÜRK Huzurevinde hizmet almakta olan yaşlılara ve görevli personellere yönelik, Huzurevi Sağlık Servisinde görevli personeller tarafından “Hijyen, Zehirlenmeler ve Güvenli İlaç Kullanımı, Mahremiyet, Engelli ve Yaşlı Hakları, Gürültü Kirliliği, Öfke Kontrolü ve Sağlıklı Yaşam” konularında eğitim düzenlendi.

Eğitime Huzurevinde hizmet almakta olan yaşlılar ve görevli personeller katılım sağladı.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı yatılı kuruluşlarda belirli aralıklar ile farklı konularda eğitimler düzenlenemeye devam edecek.