…
…
…
26 Aralık 2023, Salı Merkez, Edirne - Türkiye

Ücret Tespit Komisyonu Toplantısı yapıldı.


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Özel Bakım Merkezleri ve Aile Danışma Merkezlerinin  2024 yılında uygulanacak ücret tarifelerinin görüşülmesi için Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun TOHUMCU, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Erdinç TOPÇU, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Sebahattin BİLGİÇ Vergi Dairesi Müdürü Mustafa AYDIN, Defterdarlık Personel Müdür V. Kadir BAYRAKTAR, İl Sağlık Müdürlüğünden Sağlık Memuru Cemal MAÇİN, Edirne Tic. Odası Meclis Başkan Yardımcısı Serpil CİĞERCİ, Edirne Belediyesinden Memur Hakan GÜVEN, , Özel Hanife Ağyüz Bakım Merkezi Sorumlu Müdürü sevgi KAYA, Özel Yeni Hayat Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Deniz AKALIN, Özel Keşan İlgi Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Tülin KUTLUAY, Özel Altın Kalpler Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Vekili Burak Han KANDEMİR, Özel Huzurlu Yaşam Aile Danışma Merkezi Müdürü Vekili Muhammed UÇAR, Özel Patika Aile Danışma Merkezi Müdürü Sevgi DÖKMECİ, Özel Logos Aile Danışma Merkezi Müdürü Kubilay YILMAZ katılım sağladı.

Özel Bakım Merkezleri ve Aile Danışma Merkezlerinin görüş ve önerilerini ardından 2024 yılı ücret tariferleri belirlenerek toplantı sona erdi.