…
…
…
…
…
…
…
26 Temmuz 2024, Cuma Merkez, Edirne - Türkiye

Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele (TBM) Programları Kapsamında Eğitim Çalışmaları Devam Ediyor


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğümüz tarafından, Bakanlığımız Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2024 yılı eğitim planlaması kapsamında; Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele (TBM) Eğitim Programları uygulanmaya devam ediliyor.

2024 yılı ilk 6 ay içerisinde, Edirne Yeşilay Şubesi işbirliği ile İl Müdürlüğümüzde görevli TBM Formatörleri tarafından; “Bakanlığımız hizmet modellerinden yararlanan vatandaşlara, ortak paydada çalışmalar gerçekleştirdiğimiz sivil toplum kuruluşlarına, üniversite öğrenci topluluklarına, Sosyal Dayanışma Merkezi kursiyerlerine, talepte bulunan çeşitli kamu/özel kurum ve kuruluşlarında görevli personellere, vb. gruplara” yönelik “Genel Anlamda Bağımlılık, Tütün Bağımlılığı, Alkol Bağımlılığı, Madde Bağımlılığı ve Teknoloji Bağımlılığı” konularında önleyici eğitim faaliyetleri gerçekleştirildi.

2024 yılı ilk 6 ay içerisinde Yeşilay Edirne Şubesi İşbirliği ile Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğümüz tarafından, Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele Programları kapsamında gerçekleştirilen toplam 48 eğitimde 1911 kişiye ulaşıldı.

Eğitimler yıl boyunca farklı gruplara yönelik uygulanmaya devam edecek.