…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
09 Mart 2022, Çarşamba Merkez, Edirne - Türkiye

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Sevgi Zinciri Yürüyüşü Gerçekleştirildi


Edirne Valiliği Koordinesinde, Edirne Şehir Gönülleri Vakfı ile Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından, Kadınların; birlik, beraberlik ve dayanışmasının sembolü olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında “Sevgi Zinciri Yürüyüşü” gerçekleştirildi.

Kadın dayanışmasının yaşandığı, tüm meslek gruplarından kadınlar ile bir araya geldiğimiz “Sevgi Zinciri Yürüyüşü” Tarihi Meriç köprüsünden başlayarak Arnavut kaldırımlı karaağaç yolunda son buldu.

Birlik, beraberlik, dayanışma ve farkındalığın oluştuğu “Sevgi Zinciri Yürüyüşüne”; Edirne Valimiz Ekrem CANALP’in eşi hanımefendi Dr. Ayten CANALP, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Edirne İŞKUR Müdürü Şengül ÇİLDAM, Edirne İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanı Selma HEVES, Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı Müdür Hicran BALLI, Edirne Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nihan ERTAN başta olmak üzere bir çok kamu kurumunun amiri, siyasi partilerin temsilcileri, kadınlar alanında hizmet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Kadın Kooperatiflerinin Üyeleri, Sosyal Hizmet alanında kadınlara yönelik hizmet gerçekleştiren meslek elemanları ve İlimiz genelinde farklı meslek gruplarında çalışmakta olan kadınlar katılım sağladı.

Yürüyüş, Edirne Valimiz Ekrem CANALP’in eşi Dr. Ayten CANALP tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından son buldu.