…
23 Ekim 2023, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

Şehidimiz Serhan ALIŞKAN’ın Ailesine Ziyaret


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Bilgin ÖZBAŞ, 2021 yılında Kütahya İli Tavşanlı İlçesinde görevi başında Şehit olan Polis Memuru Serhan ALIŞKAN’ın ailesini ziyaret etti.

23.10.2023 tarihinde Şehidimizin Annesi Emine, Babası Fahri ALIŞKAN’ı ikamet ettikleri Edirne İli Süloğlu İlçesi Yağcılı Köyünde ziyaret eden İl Müdürümüz Bilgin ÖZBAŞ; “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ’ın, Edirne Valimiz sayın Yunus SEZER’in selamlarını sizlere getirdim… Allah, Serhan kardeşimizin ve tüm aziz şehitlerimizin mekanını cennet eylesin... Bu devlet, bu millet şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bugünlere geldi. Bayrağı için, vatanı için, devleti ve milleti için gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içen tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum. Şehidimizin emaneti siz değerli Emine annem, Fahri babam! Bilmenizi isterim ki, bizler de sizlerin birer evladıyız, sizlerin daima yanınızda ve emrinizdeyiz” Dedi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; vatan, millet, bayrak uğruna canını feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnet ile anıyoruz.