…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
15 Temmuz 2023, Cumartesi Merkez, Edirne - Türkiye

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kapsamında Şehitlerimizin Kabirleri Ziyaret Edildi


15.07.2023 tarihinde Edirne İl Protokolü tarafından Şehit Kabirleri; Şehitlerimizin Aileleri ile birlikte ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu, dualar edildi.

Düzenlenen kabir ziyareti programına; Edirne Vali V. Sıdkı ZEHİN,  Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan CİĞERCİ, Garnizon Komutanı Mehmet CİHANOĞLU, İl Jandarma Komutanı Suat DÖNMEZ, İl Emniyet Müdürü Mustafa ALÇALAR, Edirne Belediye Başkan Yrd. Yaver TETİK,  Trakya Üniversitesi Rektörü Erhan TABAKOĞLU, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İletişim Başkanlığı Edirne Bölge Müdürü Uğur ÜLGEN, İl Defterdarı Hüseyin SAVAN, SGK İl Müdürü Süleyman LALE, İl Göç İdaresi Müdürü Musa AŞILOĞLU, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal SOYTÜRK, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Engin ÖZTÜRK, Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim AK başta olmak üzere birçok kamu kurum ve kuruluş idarecisi, başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluş müdürleri, Müftülüğe bağlı din görevlileri, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzde görevli ASDEP personelleri, Siyasi partilerin temsilcileri, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi ve üyeleri ile Şehit yakınları katılım sağladı.

Gerçekleşen programda Şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek, Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu, dualar edildi.