…
…
…
…
…
…
…
22 Eylül 2023, Cuma Merkez, Edirne - Türkiye

Şehitlerimiz Kabirleri Başında Dualar ile Anıldı


22 Eylül 1994 tarihinde Tunceli İlinde Terör Örgütü Mensupları ile çıkan çatışmada Şehit olan Üsteğmen Efkan YILDIRIM ve yine aynı tarihte Batman İlinde Terör Örgütü Mensuplarının saldırısı sonucu Şehit olan Öğretmen Adnan TUNCA, şehadetlerinin seneyi devriyesinde kabirleri başında dualar ile anıldı.

22.09.2003 tarihinde Edirne Buçuktepe Mezarlığında, Şehitlerimizin kabirleri başında gerçekleşen anma programına; Edirne Valisi Yunus SEZER, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat ACAR, İl Emniyet Müdürü Onur KARABURUN, İl Jandarma Komutanı J.ALB. Hacı Ali BÜBER, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Milli Eğitim Müdürü Önder ARPACI, İl Sağlık Müdürü M. İshak YILDIRIM, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Hayrullah AKDEMİR başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluş amirleri, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Şehit Aileleri ve Şehitlerimizin yakınları katılım sağladı.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; Vatan, Millet, Bayrak uğruna canını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor; çocuklarını, eşlerini, yakınlarını, en sevdiklerini vatanımız ve bayrağımız için şehit veren ailelerimize sabırlar diliyor, ölümü göze almış gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.