…
…
…
…
28 Eylül 2023, Perşembe Merkez, Edirne - Türkiye

Valimiz Yunus SEZER Başkanlığında Toplantı Düzenlendi


Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi ve Eylem Planı kapsamında ilgili kurumlar tarafından bugüne dek yürütülen çalışmalar ve planlanan projelerin değerlendirildiği toplantı Valimiz Yunus Sezer başkanlığında yapıldı.

İlimizde yaşayan Roman Vatandaşlarımızın sorunlarımı ve çözüm yollarını tespit etmek amacıyla, yayınlanan Roman Stratejik Eylem Planı kapsamında Edirne Valiliğimiz himayelerinde Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Roman Vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı mahallelerdeki kanaat önderleri ile birlikte 28.09.2023 tarihinde toplantı düzenlendi.

Gerçekleşen toplantıya; Edirne Valisi Yunus SEZER, Vali Yrd. Erdoğan BEYPINAR, Edirne Belediye Başkanı Recep GÜRKAN, İl Emniyet Müdürü Onur KARABURUN, İl Jandarma Komutanı H. Alb. Hacı Ali BÜBER, İl Milli Eğitim Müdürü Önder ARPACI, İl Sağlık Müdürü M. İshak YILDIRIM, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Bilgin ÖZBAŞ başta olmak üzere birçok toplantı ile ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürü katılım sağladı.