…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
09 Temmuz 2024, Salı Merkez, Edirne - Türkiye

Bakanlık Onaylı “Uygulamalı İlk Yardımcı” Eğitimlerine Katılım Sağlayan Personellerimize Sertifika Teslim Programı Düzenlendi


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarda görevli; “Yaşlı, Engelli, Kadın ve Çocuk” alanında çalışmalar gerçekleştiren personellerimiz uygulamalı ilk yardımcı eğitimlerine katılım sağlayarak, gerçekleşen sınav sonunda Bakanlık Onaylı “Sertifikalı İlk Yardımcı” oldular.

09.07.2024 tarihinde İl Müdürlüğümüze bağlı Melahat Hulusi Datenin Çocuk Sitesi etkinlik salonunda gerçekleştirilen “Sertifika Teslim Programına”; Edirne Vali Yardımcısı Ali UYSAL, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yrd. Erdinç TOPÇU, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü İsmail ÖZTUNA, Edirne Valiliği İlk Yardım Merkezi (İYEMER) Mesul Müdürü Ayten SÜNETÇİLER başta olmak üzere İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluş idarecileri, İYİMER Eğitimcileri ve sertifika alan personellerimiz katılım sağladı.

Gerçekleştirilen programda “İlk Yardımın Önemi ve Edirne İYİMER Çalışmaları” hakkında gerçekleşen konuşmaların ardından, Edirne Vali Yardımcısı Ali UYSAL ve Kurum/Kuruluş İdarecileri tarafından sertifika almaya hak kazanan personellere sertifikaları verildi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarda görevli 99 personel düzenlenen programda sertifikalarını alarak “İlk Yardımcı” belgesine sahip oldular.