…
29 Aralık 2021, Çarşamba Merkez, Edirne - Türkiye

2021 Yılı “Yıl Sonu Kuruluş Müdürleri Toplantısı” Gerçekleşti


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Kuruluş Müdürlerinin katılım sağladığı, İl Müdürümüz Bilgin ÖZBAŞ’ın başkanlık ettiği “2021 Yılı Değerlendirme Toplantısı” 29.12.2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Edirne Merkez Huzurevi Müdür V. Sebahattin BİLGİÇ, Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Müdürü Ercan BAŞKAN, Uzunköprü Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Leyla ATASOY, Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nergis MUSTAFAPAŞA,  Edirne Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Derya DİLLEK BUDAK, Melahat Hulusi Datanin Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Sermin DAĞ TARLACI, Edirne Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nihan ERTAN, Edirne Kadın Konukevi Müdürü Sevgi MERT, Edirne Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yrd. Selen ERDEN ve Edirne Merkez Huzurevi Müdür Yrd. İbrahim IRMAK katılım sağladı.

Gerçekleşen toplantıda; 2021 yılında kuruluşlarda gerçekleştirilen faaliyetlerin değerlendirilmesi, kuruluşlardan hizmet alan “engelli, yaşlı, çocuk ve kadınlara” yönelik gerçekleştirilen çalışmalar, Bakanlığımızın hizmet modelleri ve yeni yaklaşımları, Personellere yönelik gerçekleştirilen çalışmalar, Hizmet içi eğitimlerin değerlendirilmesi, Kuruluşların fiziki ihtiyaçlarının değerlendirilmesi, Pandemi dönemi kapsamında “hizmet alanlara ve müracaatçılara yönelik” dikkat edilmesi gereken hususlar, 2022 yılında talep edilen eğitimler ve yapılacak çalışmalar, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlara yönelik yatırımlar ile projeler hakkında bilgilendirmeler yapılarak; 2022 yılında kuruluşlarca gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında planlamalar yapıldı.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ’ın başkanlık ettiği; yıllık planlanan faaliyetlerin masaya yatırıldığı ve uygulanan faaliyetlerin kritiğinin yapıldığı toplantı, alınan kararların ve değerlendirmelerin ardından son buldu.