…
…
…
…
…
25 Ekim 2023, Çarşamba Merkez, Edirne - Türkiye

1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında Eğitim Düzenlendi


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü İş Birliği ile 1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında “Kanserde Erken Teşhis Hayat Kurtarır” konulu eğitim semineri düzenlendi.

24.10.2023 tarihinde “Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi” Uygulama Binasında gerçekleştiren eğitime Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın Hizmet Modellerinden yararlanan kadınlar katılım sağladı.

Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele Kapsamında Edirne ilimizde gerçekleştirilen çalışmaların da anlatıldığı eğitimde; “Meme Kanseri ve Erken Teşhis” konusu tüm ayrıntılarıyla ele alındı.

İl Müdürlüğümüzde görevli, İşaret Dili Tercümanında aktif bir rol aldığı farkındalık eğitimi; katılımcıların sorularının cevaplanması ile son buldu.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, eğitimde emeği geçenlere teşekkür ederiz. Toplumun tüm kesimine yönelik “Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi” Uygulama Binasında yıl boyunca farklı konularda eğitimler verilmeye devam edilecek.