…
17 Temmuz 2024, Çarşamba Uzunköprü, Edirne - Türkiye

Kuruluş Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Kuruluş Müdürlerinin katılım sağladığı, İl Müdürümüz Harun TOHUMCU’nun başkanlık ettiği “Kuruluşlardaki İş ve İşleyişlerin Değerlendirilme Toplantısı” 17.07.2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıda; 2024 yılında kuruluşlarca planlanan ve gerçekleşen çalışmaların değerlendirilmesi, kuruluşlardan hizmet alan “engelli, yaşlı, çocuk ve kadınlara” yönelik gerçekleştirilen çalışmalar ve verilen hizmetlerin değerlendirilmesi, personellere yönelik gerçekleştirilen çalışmalar, hizmet içi eğitimlerin değerlendirilmesi, kuruluşların fiziki ihtiyaçlarının değerlendirilmesi, Bakanlığımız yeni hizmet modellerinin uygulanmasında “hizmet alanlara ve müracaatçılara yönelik” dikkat edilmesi gereken hususlar, İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlara yönelik yatırımlar ile projeler hakkında bilgilendirme ve değerlendirmeler gerçekleştirilerek, kuruluşların çalışma alanları ile ilgili 2024 yılının son 6 ayının planlaması yapıldı.

Toplantıya; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun TOHUMCU, İl Müdür Yardımcıları Erdinç TOPÇU ve Sebahattin BİLGİÇ, Edirne Huzurevi Müdürü İbrahim IRMAK ve Müdür Yrd. Çiğdem KURT, Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Müdürü Harun COŞKUN, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Derya DİLLEK BUDAK, M.Hulusi Datenin Çocuk Evleri Sitesi Müdür V. Sultan ZORBİLMEZ LÖK, Edirne Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Tuba BAKİ, Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdür V. Serap DENİZ, Uzunköprü Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Mesut CAN, Uzunköprü Çağlanur Uçar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sümeyra DEMİRBÜKEN, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nihan ERTAN katılım sağladı.