…
…
…
…
29 Temmuz 2024, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

Kreş Personellerine Yönelik Eğitim Gerçekleştirildi


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz denetiminde çalışmalarını gerçekleştiren “Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi” personellerine yönelik “Hizmet İçi Eğitimler” uygulanmaya devam ediliyor.

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda; Diyetisyen Burcu KESİCİ DİLMAÇ tarafından “Beslenme ve Dengeli Beslenme” konulu, Dr. Tülin GÜRBÜZ tarafından “Bulaşıcı Hastalıklar” konulu hizmet içi eğitim gerçekleştirildi. 27.07.2024 tarihinde gerçekleştirilen 2.oturum eğitimine 52 personel katılım sağladı.

“Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi” personellerine yönelik 1.oturum eğitimlerinde ise; Trakya Üniversitesinde görevli Doç. Dr. Ezgi AKŞİN YAVUZ, Doç. Dr. Seda DONAT BACIOĞLU ve Prof. Dr. Yeşim FAZLIOĞLU tarafından “Çocuklarda Mahremiyet Eğitimi, Çocuklukta Duygular ve Öfke Kontrolü Yönetimi, Erken Çocukluk Dönemi Gelişim Özellikleri” konularından bahsedilerek, farkındalık oluşturmuştu. Gerçekleştirilen 1.oturum eğitimlerine 96 personel katılım sağladı.

Paydaş kurumlar ile işbirliği içerisinde “Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi” personellerine yönelik eğitimler belirli aralıklarla uygulanmaya devam edecek.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, eğitimlerde emeği geçenlere ve eğitimlere katılım sağlayan personellere teşekkür ederiz.