…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
30 Haziran 2022, Perşembe Merkez, Edirne - Türkiye

Koruyucu Aile Şenliği Düzenlendi


30 Haziran Koruyucu Aile Günü kapsamında “Koruyucu Aile Şenliği” düzenlendi.

Gerçekleşen şenliğe; Edirne Valisi H. Kürşat KIRBIYIK ve eşi hanımefendi Dilek KIRBIYIK, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ ve eşi Ferdane ÖZBAŞ, İl Müdür Yardımcısı Sebahattin BİLGİÇ ve Erdinç TOPÇU, Edirne Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Engin ÖZTÜRK, Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim AK başta olmak üzere bir çok Kuruluş Müdürü,  Siyasi Partilerin Temsilcileri, Çocuklar alanında faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları, Jandarma Personeli, Koruyucu Ailelerimiz ve ASDEP Personellerimiz katılım sağladı.

Gerçekleşen şenlikte; Edirne Valimiz H. Kürşat KIRBIYIK ve beraberindekiler koruyucu ailelerimiz ile yakından ilgilenerek, sohbet etti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Hanımefendi Emine ERDOĞAN’ın koruyucu ailelerimize gönderdiği mektuplar,  Edirne Valimiz H. Kürşat KIRBIYIK’ın eşi hanımefendi Dilek KIRBIYIK tarafından koruyucu ailelerimize takdim edildi.

Şenlikte çocuklar, Aileleri ile gerçekleştirilen pikniğin arından; ip atlama, halat çekme, çuval yarışı, dans-şiir ve müzik gösterisi ile gönüllerince eğlendi.

Şenlik gerçekleşen yarışmalarda dereceye giren çocuklara madalya verilmesi ve şenliğe katılan tüm çocuklara hediyelerin dağıtılması ile son buldu.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, düzenlenen “Koruyucu Aile Şenliğinde” emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ederiz.