…
…
09 Temmuz 2020, Perşembe Merkez, Edirne - Türkiye

Koruma ve Bakım Altında Bulunan Çocuklarımıza Bayram Hediyesi FLO’dan


Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarda Koruma ve Bakım altında bulunan çocuklarımıza, FLO Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. katkıları ile çeşitli ürünlerde giyim desteği verilmiştir.

FLO Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. tarafından gönderimi sağlanan ürünler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ tarafından teslim alındı.  

Ürün tesliminden sonra; Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Müdür Yardımcıları Erdinç TOPÇU ve Sebahattin BİLGİÇ, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet POLAT, Melahat Hulusi DATENİN Çocuk Evleri Sitesi Müdür Yrd. Sermin DAĞ TARLACI, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdür Yrd. Volkan KORKMAZ, FLO Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Tahir BAYRAKSOY çocuklara yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme esnafında; İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ; “Çocuklarımızın her türlü ihtiyaçları devletimiz tarafından karşılanmaktadır. Ancak bu çocuklar bizim geleceğimiz ve hepimizin çocukları… Bugün Devlet, Millet kaynaşmasının en güzel örneklerinden birini yaşıyoruz. Çocuklarımızın bakımı ve hayata hazırlanması konusunda bizlere destek olan şahıs, kurum ve sivil toplum kuruluşlarına, katkı veren herkese teşekkür ediyorum diyerek, FLO Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Tahir BAYRAKSOY’a destek ve katkılarından dolayı Valimiz Sayın Ekrem CANALP tarafından imzalanan Teşekkür Belgesini takdim etti.”