…
…
…
…
…
…
…
…
…
10 Mayıs 2024, Cuma Merkez, Edirne - Türkiye

Engelliler Haftası Kapsamında Kaynaşma Programı Düzenlendi


10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle, 10.05.2024 tarihinde Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı engellilere yönelik hizmet vermekte olan özel bakım merkezlerinin yetkilileri tarafından, kuruluşlarında hizmet almakta olan vatandaşlara yönelik kaynaşma programı düzenlendi.

Gerçekleşen etkinliklerde;

  • Uzunköprü Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinden hizmet alan vatandaşlarımızdan oluşan müzik korosu “Müzik Şöleni” düzenledi.
  • İpsala Özel Yeni Hayata Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Meriç Özel Hanife Ağyüz Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Keşan Özel Altınkalpler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Keşan Özel İlgi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde hizmet alan vatandaşlarımızdan oluşan halk dansları topluluğu “Dans Gösterisi” düzenledi.

 Engellilere yönelik hizmet vermekte olan Özel Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri tarafından düzenlenen programa; Edirne Valimiz Yunus SEZER’in eşi hanımefendi Canan SEZER, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun TOHUMCU’da katılım sağladı. Hanımefendi Canan SEZER ve Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun TOHUMCU Özel Bakım Merkezlerinde görevli personeller ve engelli vatandaşlarımız ile sohbet ederek, yakından ilgilendi.