…
…
…
…
…
…
…
…
17 Kasım 2021, Çarşamba Merkez, Edirne - Türkiye

Kardelen ve Müslüm Dünya Evine Girdi


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın hizmet modellerinden yararlanan Kardelen T. ve Müslüm M. 16.11.2021 tarihinde Edirne Belediyesinde nikâhları kıyılarak dünya evine girdi.

Gerçekleşen nikah törenine; Edirne Valisi Ekrem CANALP ve Eşi Hanımefendi Dr. Ayten CANALP, Süloğlu Kaymakamı Özgür KAYA, Edirne Belediye Başkanı Recep GÜRKAN, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ başta olmak üzere bazı kamu kurum ve kuruluşların idarecileri, Tut Elimi Edirne Derneği Başkanı Şule YÖRÜK ile Üyeleri, Edirne Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü Personelleri ve Evlenen çiftin yakınları katılım sağladı.

Edirne Belediye Başkanı Recep GÜRKAN’ın kıydığı nikahta, Edirne Valisi Sayın Ekrem CANALP ve Eşi Hanımefendi Dr. Ayten CANALP evlenen çiftin nikah şahitliğini gerçekleştirdi. Atılan imzaların ardından Edirne Valisi Ekrem CANALP evlenen çifte aile cüzdanlarını takdim ederek, bir ömür boyu mutluluk diledi…

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ yeni evlenen çift ile hatıra fotoğrafı çektirerek; “Kardelen kızımız ve Müslüm evladımız ile uzun yıllar beraberdik. Bakanlığımızın hizmet modellerinden yararlandılar. Şuan ikisi de başarılı bir birey olarak hayatlarına devam ediyor. Kuruluşlarımızdan ayrıldıktan sonra Memuriyet hayatına başlayan Müslüm evladımız, bugün burada Kardelen kızımız ile hayatını birleştirdiler. Yakın zamanda Kardelen kızımızda kamu kurumunda memuriyet hayatına başlayacak. Bizler geçmişte olduğu gibi bugünde evlatlarımızın yanındayız. Her iki evladımızı da tebrik ediyorum. Allah bir yastıkta bir ömür beraber yaşamayı nasip etsin inşallah…” diyerek yeni evlenen çiftli tebrik etti.

Hatıra fotoğraflarının çekiminin ardından tören son buldu.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak; yeni evlenen genç çiftimize bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyor, genç çiftimizin evlenmesinde emeği geçen; Edirne Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Derya Dilek BUDAK'a, Müdür Yardımcısı Volkan KORKMAZ'a ve Edirne Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde görevli tüm personellere teşekkür ederiz.