…
…
…
…
…
…
21 Kasım 2023, Salı Merkez, Edirne - Türkiye

“25 Kasım Kadına Yönelik Şiddette Karşı Uluslararası Mücadele Günü” Kapsamında “Şiddet ile Mücadele Eğitimi” Gerçekleştirildi


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından 21.11.2023 tarihinde Karaağaç Mahallesinde “Şiddet ile Mücadele Eğitimi” gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen eğitime; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun TOHUMCU, İl Müdür Yrd. Erdinç TOPÇU’da katılım sağladı.

Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Uygulama Binasında gerçekleştirilen eğitimde; Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nihan ERTAN tarafından, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddette Karşı Uluslararası Mücadele Gününün” anlam ve önemine ilişkin açılış konuşması gerçekleştirilerek, hafta kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Gerçekleşen açılış konuşması sonrası alanında uzman meslek elemanları tarafından ise “Şiddet ile Mücadele, “6284 sayılı kanun kapsamında gerçekleştirilen iş ve işlemler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın Kadınlara Yönelik Hizmet Modelleri ve ŞÖNİM Çalışmaları” konuları ele alınarak, katılımcıların sorularının cevaplanması ile eğitim son buldu.

Eğitim sonunda, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun TOHUMCU eğitimi gerçekleştiren personellere ve eğitime katılım sağlayan kadınlara teşekkür etti.