…
…
…
…
22 Eylül 2020, Salı Merkez, Edirne - Türkiye

‘’Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi’’ Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı


   Trakya Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı – EAÇS Kapsamında Hazırlanan ‘’Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi’’ Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

   Toplantı 22.09.2020 tarihinde Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Sosyal Hizmet Merkezi toplantı salonunda Vali Yardımcımız sayın Dr. Yusuf GÜLER başkanlığında düzenlendi.

   Toplantıya projenin paydaşları olarak; Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla BEYAZIT, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Öyküm OKUKLU başta olmak üzere Edirne İl Özel İdaresi, Edirne Ticaret İl Müdürlüğü, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, Edirne İŞKUR, ETSO, Trakya Kalkınma Ajansı, S.S. Valide Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin yetkilileri katılım sağladı.

   Toplantıda katılımcılara yönelik proje tanıtım sunumu yapıldı. Sunum kapsamında; projenin amaçları, hedef kitlesi, nihai yararlanıcıları, projenin uygulama yeri, proje bütçesi ve yürütülecek faaliyetlere ilişkin bilgiler aktarıldı. Proje bilgilendirmesi takiben katılım sağlayan proje ortak ve iştirakçileri ile birlikte iş bölümü dağılımı gerçekleşti. Projenin yürütülmesi aşamasında karşılaşılabilecek sorunlara yönelik çözüm stratejileri geliştirildi. Gerekli olan çözümlere yönelik ilgili kurum ve personel görevlendirilmesi yapıldı. Projenin yürütülmesinde akıcı bir yol izlenmesi için gerekli olan belgeler proje ortak ve iştirakçilerine sunuldu.