…
…
…
07 Temmuz 2021, Çarşamba Merkez, Edirne - Türkiye

‘’Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi’’ Değerlendirme Toplantısı


Trakya Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı – SOGEP-EAÇS Kapsamında Hazırlanan ‘’Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi’’ değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı 07.07.2021 tarihinde Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Sosyal Hizmet Merkezi toplantı salonunda İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ başkanlığında düzenlendi.

Toplantıya projenin paydaşları olarak; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Edirne Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet POLAT, İl Ticaret Müdürü Mahmut ALTUN, Edirne İŞKUR Müdürü Şengül ÇİLDAM başta olmak üzere Edirne İl Özel İdaresi, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Trakya Kalkınma Ajansı, S.S. Valide Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin yetkilileri katılım sağladı.

Toplantıda katılımcılara yönelik; projenin geliştirilmesi ve yapılanların değerlendirilmesi kapsamında sunum Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet POLAT tarafından yapıldı. Gerçekleştirilen sunumda; projenin amaçları, hedef kitlesi, nihai yararlanıcıları, projenin uygulama yeri, proje bütçesi ve yürütülecek faaliyetlere ilişkin bilgiler aktarıldı.  Ayrıca proje kapsamında bugüne kadar yapılanlar ve yapılacak olanlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Proje bilgilendirmesi ve yapılanların değerlendirilmesine takiben katılım sağlayan proje ortak ve iştirakçileri ile birlikte iş bölümü dağılımı gerçekleşti. Projenin gerçekleştirileceği ve uygulanacağı alan hakkında fiziki ve teknik değerlendirmeler yapıldı. Projenin yürütülmesi aşamasında karşılaşılabilecek güncel sorunlara yönelik çözüm stratejileri geliştirildi. Gerekli olan çözümlere yönelik ilgili kurum ve personel görevlendirilmesi yapıldı. Projenin yürütülmesinde akıcı bir yol izlenmesi için gerekli olan belgeler proje ortak ve iştirakçilerine sunuldu.