…
…
…
…
23 Aralık 2022, Cuma Merkez, Edirne - Türkiye

“Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi” Uygulama Binasında Çeşitli Programlar Düzenlenmeye Devam Ediliyor


“Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar” Projesi kapsamında, Karaağaç mahallesinde yaşayan ve ücretsiz kreş hizmetinden faydalanan 3-6 yaş arası çocuklarımız ile Edirne Melahat Hulusi Datenin Çocuk Evleri Sitesi’nde bakım altında bulunan çocuklarımızın bir araya getirip, birlikte vakit geçirmelerini sağlamak ve sosyalleşmelerine destek olmak amacıyla; doğum günü etkinliği düzenlendi.

Yapılan programda aynı ay içerisinde doğmuş 8 çocuğumuzun doğum günü kutlanmış olup çeşitli müzikli oyunlar ve palyaço etkinliği ile etkinlik sonlandırılmıştır.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ ise yaptığı açıklamada; “Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar” Projesi uygulama binasında Edirne Valiliğimizin destekleri ile farklı gün ve zamanlarda; karaağaç mahallesindeki kadınlarımıza, yaşlılarımıza, çocuklarımıza, sivil toplum kuruluşlarının üyelerine ve dezavantajlı gruplara yönelik çeşitli program, eğitim ve etkinlikler halka açık olarak düzenlenmeye devam edecek” dedi.

Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi uygulama binasında son olarak gerçekleşen doğum günü etkinliğe; Edirne Valisi Sayın H.Kürşat KIRBIYIK‘ın eşi Dilek KIRBIYIK, Vali Yardımcısı Sıdkı ZEHİN’in eşi Figen ZEHİN, “Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar” Projesi Koordinatörü ve ASH İl Müdür Yardımcısı Erdinç TOPÇU, Proje Koordinatör Yardımcısı ve SHM Müdür Yard.  Selen ERDEN, Edirne Melahat Hulusi Datenin Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Sermin DAĞ TARLACI ile Müdür Yardımcısı Sultan ZORBİLMEZ LÖK, Şehir Gönüllüleri Vakfı Müdürü Hicran BALLI, Şehir Gönüllüleri Vakıf gönüllüleri ve çocuklarımız katılım sağladı.