…
…
…
…
…
…
22 Kasım 2021, Pazartesi Merkez, Keşan - Edirne / TÜRKİYE

Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele Kapsamında Çalışmalar Gerçekleştiriliyor


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi, İl/İlçe Emniyet Müdürlüğü, İl/ilçe Jandarma Komutanlığı ve Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle, İlimiz genelinde özel sektörde çalışmalar gerçekleştiren kadınlara yönelik; “Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele” konusunda farkındalık oluşturucu çalışmalar gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Son olarak Edirne Merkez’de hizmet vermekte olan “Modavizyon Tekstil Sanayi Fabrikası” ve Keşan İlçesinde hizmet vermekte olan “Kardem Tekstil Fabrikası, TYH Tekstil AŞ, Özdemir Üç Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. görevli Kadın personellere yönelik;  “Alo 183 İhbar Hattı, KADES Uygulaması, Şiddet Durumunda İzlenmesi Gereken Durumlar ve Başvuru Mekanizmaları, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Kadınlara Yönelik Hizmet Modelleri” konularında tanıtıcı ve farkındalık oluşturucu eğitim verildi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlar, İl/İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl/İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından; Özel sektörde çalışan kadınlara yönelik “Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele” kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar, Edirne İli Genelinde farklı yer, farklı gün ve farklı zamanlarda, uygulanmaya devam edecek.