…
16 Mart 2022, Çarşamba Merkez, Edirne - Türkiye

Kurumlarımızdan Ayrılıp, İş Hayatına Atılan Gençlerimiz İl Müdürümüz Bilgin ÖZBAŞ’ı ziyaret etti


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız hizmet modellerinden yararlanan ve 18 yaşını doldurduktan sonra reşit olarak yatılı kuruluşlarımızdan ayrılan gençlerimiz 2828 sayılı kanunun ek 1. Maddesi kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında devlet memuru olarak ataması gerçekleştirilerek, çalışma hayatlarına başladılar.

Bu kapsamda; Edirne ilimizde ilk defa kamu görevlisi olarak işe yerleşen gençlerimiz, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ’ı 16.03.2022 tarihinde gerçekleştirilen “İş Hayatına Uyum Semineri” sonrası ziyaret ettiler.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ gerçekleşen ziyarette gençlere yönelik; “Çalıştığınız kurumlarda amirleriniz ve mesai arkadaşlarınız ile iyi ilişkiler içinde bulunun. Çalışmaktan ve sorumluluk almaktan çekinmeyin. Bundan sonraki yaşamınızda karşılaşabileceğiniz sorun veya problemlerde bizler her zaman yanınızdayız, sizlere rehberliğimiz her daim devam edecek. Yeni göreviniz hayırlı olsun, hepinize başarılar diliyorum…” dedi.

Gerçekleşen ziyaret sonrası Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Müdür Yardımcısı Sebahattin BİLGİÇ ve görevli personeller tarafından; gençlerimizin iş hayatları ve yaşamları hakkındaki soruları cevaplandırılarak, başarılar dilendi.