…
24 Mart 2022, Perşembe Merkez - Uzunköprü / Edirne / Türkiye

Huzurevlerimizde “Yaşlılar Haftası”


Ömürlerini ülkemize ve milletimize hizmetle geçiren, milli kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan ve hayatımızın en kıymetli değerleri olan yaşlılarımız, geçmişin tecrübelerini günümüze aktararak geleceğe ışık tutan bir kaynaktır.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Edirne Merkez Huzurevi ve Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Müdürlüğü bünyesinde hizmet almakta olan yaşlılarımızın çeşitli etkinlikler ile “18-24 Mart Yaşlılar Haftası” kutlandı.

“18-24 Mart Yaşlılar Haftası” kapsamında, Edirne Merkez ve Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Müdürlüğü bünyesinde hizmet almakta olan yaşlılarımız, Edirne’de Barınan Yaşlıları Koruma ve İhtiyaçlarını Karşılama Derneği ile Edirne Belediye Başkanlığının 24.03.2022 tarihinde organize ettiği sabah kahvaltısı programında bir araya geldi.

Sabah kahvaltısı programında; Darbuka Ritim Grubu tarafından müzik şöleni düzenlendi.

Kahvaltı programı sonrası iki huzurevi arasında Bocce Müsabakası gerçekleştirildi.

Hafta kapsamında ayrıca;

Edirne Merkez Huzurevi Müdürlüğü tarafından; Haftanın anlam ve önemine ilişkin meslek elemanları tarafından huzurevi sakinlerine yönelik söyleşi programı düzenlendi. Program sonrası karanfil dağıtımı gerçekleştirildi.

Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Müdürlüğü tarafından; Huzurevinde hizmet almakta olan yaşlı temsilcileri ile birlikte Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz ERDOĞAN ziyaret edildi.  Haftanın anlam ve önemine ilişkin meslek elemanları tarafından huzurevi sakinlerine yönelik söyleşi programı düzenlendi. Program sonrası karanfil dağıtımı gerçekleştirildi.