…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
26 Eylül 2023, Salı Merkez, Edirne - Türkiye

Huzurevinde Mevlid Kandili Kutlandı


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı, Edirne Merkez Huzurevi Müdürlüğünde Yaşlılarımız ile birlikte Mevlid Kandili Programı gerçekleştirildi.

26.09.2023 tarihinde gerçekleştirilen Mevlid Kandili programına; Edirne Valisi Yunus SEZER ve eşi hanımefendi Canan SEZER, Edirne Milletvekili Fatma AKSAL, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Müftü Yrd. Fatih Samet OKUMUŞ ve Huzurevi sakinleri katılım sağladı.

Edirne Huzurevi bahçesinde gerçekleştirilen Mevlid Kandili programında, din görevlileri tarafından; Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi. Günün anlam ve önemine ilişkin Edirne Milletvekili Fatma AKSAL ve Edirne Valisi Yunus SEZER tarafından konuşma gerçekleştirildi. Edirne Valimiz Yunus SEZER, günün anlam ve önemine ilişkin gerçekleştirdiği konuşmasının sonunda; "Siz kıymetli büyüklerimiz ve sizlerin duası bu milletin üzerinden eksik olmasın inşallah, hepinizin ellerinden hürmetle öpüyorum. Kandiliniz mübarek olsun" dedi. Valimiz Yunus SEZER, gerçekleştirdiği konuşmanın ardından hanımefendi Canan SEZER ile birlikte huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek sohbet etti, kandillerini kutlayarak çiçek hediye etti.

Program çeşitli ikramların dağıtılması ile son buldu.