…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
04 Kasım 2023, Cumartesi Merkez, Edirne - Türkiye

Huzurevinde Konser


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Merkez Huzurevinde hizmet almakta olan yaşlılarımıza yönelik; Rumeli Türkleri Vakfı Türk Sanat Müziği Korusu ve Şef Nilgün GÜLER tarafından, “Türk Sanat Müziği ve Balkan Esintileri Konseri” düzenlendi.
03.11.2023 tarihinde gerçekleştirilen konser programında yaşlılarımız gönüllerince, doyasıya eğlendi. Yaşlılarımızın istek parçalarının da Şef Nilgün GÜLER ve ekibi tarafından seslendirildiği konser programı güzel görüntülere sahne oldu.
Gerçekleştirilen Konser Programına; Edirne Milletvekili Fatma AKSAL, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ ve İl Müdür Yrd. Erdinç TOPÇU, Huzurevi Müdürü İbrahim IRMAK, Edirne’de Barınan Yaşlıları Koruma ve İhtiyaçlarını Karşılama Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Görevli Personeller ile Huzurevi sakinleri katılım sağladı.
Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Bilgin ÖZBAŞ; Rumeli Türkleri Vakfı Türk Sanat Müziği Korusuna ve emeği geçenlere tek tek teşekkür ederek, yaşlılarımız tarafından hazırlanan el emeği göz nuru hediyeyi Şef Nilgün GÜLER’e takdim etti.
Hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile konser programı son buldu.