…
…
…
…
17 Mart 2022, Perşembe Merkez, Edirne - Türkiye

Huzurevlerinde “Berat Kandili ve Şehitlerimizi Anma Programı” düzenlendi


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Merkez ve Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevinde Berat Kandili ve Şehitlerimizi Anma Programı düzenlendi.

Huzurevlerinde düzenlenen; “Berat Kandili” programına kuruluş yaşlıları ve kuruluş personelleri katılım sağladı.

Edirne Merkez Huzurevinde; Huzurevi Din Görevlisi Abdulkadir ŞİMŞEK’in günün anlam ve önemine ilişkin konuşması gerçekleştirildi. Konuşmanın ardından kuran-ı kerim okunarak, dualar edildi.

Uzunköprü Süleybe Şefik ÖZTÜRK Huzurevinde; İlçe Müftülüğünde görevli din görevlileri tarafından, günün anlam ve önemine ilişkin gerçekleşen söyleşinin kuran-ı kerim okunarak, dualar edildi.

Huzurevlerinde ayrıca “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü” kapsamında öğlen yemeği menüsünde “Çanakkale cephesinde vatanı için canlarını ortaya koyan Mehmetçiğimizin öğlen yemeği menüsü yer aldı. 18.03.2022 tarihinde Şehitlerimizi anma programı düzenlendi.

Programda; Şehitlerimiz ve 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu Kısa Film gösterimi gerçekleştirilerek, başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; vatan, millet, bayrak uğruna canını feda eden aziz Şehitlerimiz için dualar edildi.