…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Haziran 2020, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

Huzurevinde Babalar Günü


Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı; “Huzurevlerimizde 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan büyüklerimiz olduğu için Corona Virüs tedbirleri kapsamında “Babalar Gününde” de ziyaretçi alımına kapalıydı. Bu kapsamda Huzurevlerimiz, Babalar Günü’nde dijital ziyarete açık kaldı.

Huzurevi personellerimiz tarafından; huzurevinde kalmakta olan yaşlılarımız aileleri ile online olarak görüştürülmesi sağlandı.

Online görüşmeler kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt SELÇUK; Edirne Huzurevinde kalmakta olan Emekli Öğretmen Sedat S. ile görüntülü görüşme gerçekleştirdi. Gerçekleşen görüşmede; “Emekli Öğretmen Sedat S. Huzurevinde bulunmaktan ve Huzurevinde sunulan hizmetlerden memnun olduğunu, Coronavirüs tedbirleri kapsamında huzurevinde alınan önlemlerden dolayı kendini güvende hissettiğini dile getirerek, Bakanımız Zehra Zümrüt SELÇUK başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.”

Ayrıca Babalar Gününde; Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Edirne Huzurevi Müdürü Tamer TAHMAZOĞLU, Uzunköprü Süleybe Şefik ÖZTÜRK Huzurevi Müdürü Ercan BAŞKAN ve görevli personeller tarafından Huzurevinde kalmakta olan babalarımızın “Babalar Günü” kutlandı.

 Huzurevinde kalmakta olan babalarımıza; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK’un ve Edirne Valimiz Sayın Ekrem CANALP’in selamları iletilerek; görüş, öneri ve talepleri dinlendi.