…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
10 Haziran 2021, Perşembe Merkez, Edirne - Türkiye

Huzurevi Sakinleri Kiraz Hasadında Buluştu


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Merkez Huzurevi Müdürlüğünde hizmet almakta olan yaşlılarımız, Edirne’mizin tarihi yerlerinde olan Karaağaç Mahallesinde Kiraz hasadına katıldı.

Kiraz hasadına; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Huzurevi Müdürü Tamer TAHMAZOĞLU, Karaağaç Mahallesi Muhtarı Agah KORKAN, Kiraz Üreticisi Dinçer KURUOĞLU ve Huzurevinde kalmakta olan yaşlılarımız katılım sağladığı.

Kiraz üreticisi Dinçer KURUOĞLU; Aktif yaşlanma kapsamında, huzurevinde yapılması planlanan meyve ağaçları dikimi ve bahçecilik çalışmaları hakkında huzurevi sakinlerine bilgilendirmede bulundu. Kiraz ağaçları ve kiraz üretimi hakkında çocukluğundan günümüze babasından edindiği tecrübeleri yaşlılara aktardı.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, yaşlılarımızın organik kiraz toplayıp, yediği ve kiraz hasadına katılımını sağlayarak, yaşlılarımızı bahçesinde misafir eden; Karaağaç mahallesinde kiraz üreticiliği yapan Dinçer KURUOĞLU’na ve Karaağaç Muhtarı Agah KORKAN’a teşekkür ederiz.