…
…
…
…
22 Kasım 2021, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddet İle Mücadele Günü Kapsamında Futbol Müsabakalarında Farkındalık Oluşturuldu


25 Kasım Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele Günü Çalışmaları kapsamında, Edirne İlimizde oynanan Futbol Müsabakalarında farkındalık oluşturmak amacıyla, takımlar sahaya; “Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir, Kadına Şiddete Sıfır Tolerans” pankartları ile çıkış gerçekleştirdi.

TFF 3.Profesyonel Ligde mücadele eden Edirne Spor bu hafta sahasında oynadığı Karabük Spor maçına, Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığımız tarafından hazırlanan “Kadına Şiddete Sıfır Tolerans” pankartı ile çıkış yaptı. Yoğun bir taraftar grubunun takip ettiği futbol müsabakasında “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” çalışmaları kapsamında farkındalık oluşturuldu.

Ayrıca Edirne Yerel Amatör Ligde mücadele eden takımlarda, oynayacakları futbol müsabakası öncesi sahaya; Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığımız tarafından hazırlanan “Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir” pankartı ile çıkış gerçekleştirdi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadelede çalışmaları kapsamında bizlere destek olan, Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna, İlimizde yer alan futbol takımlarına ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.