…
…
…
31 Ekim 2023, Salı Merkez, Edirne - Türkiye

“Etkili İletişim ve Beden Dili” Eğitimi Gerçekleştirildi


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ve İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarda görevli personellerimize yönelik “Etkili İletişim ve Beden Dili” konusunda hizmet içi eğitim gerçekleştirildi.

30.10.2023 tarihinde İl Müdürlüğümüz etkinlik salonunda gerçekleştirilen eğitime; Aile Eğitim Programı (AEP) Kapsamında sahada etkin çalışmalar gerçekleştiren meslek elemanları katılım sağladı.

Eğitimde; “Etkili İletişim, Etkili İletişimde Dikkat Edilmesi Gerekenler, Etkili İletişim Becerileri, Beden Dili, Beden Dilinin İletişimdeki Rolü” konularında teorik ve uygulamalı sunum gerçekleştirildi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak eğitimde emeği geçen; Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne, Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne, T.Ü SBMYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlisi Erman TRAK ve Sosyal Hizmetler Programı Öğretim Görevlisi Klinik Psikolog Sena Daşkıran’a teşekkür ederiz.

İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarda görevli personellerimize yönelik; Hizmet içi eğitimler belirli aralıklar ile farklı konularda uygulanmaya devam edecek.