…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
10 Mayıs 2024, Cuma Merkez, Edirne - Türkiye

10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası Açılış Programı Gerçekleştirildi


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz sekretaryasında, paydaş kurumlar ve Engelliler alanında çalışmalar gerçekleştiren Sivil Toplum Kuruluşları işbirliği ile organize edilen 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası Açılış Programı 10.05.2024 tarihinde Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen programa; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun TOHUMCU, İl Milli Eğitim Müdürü Önder ARPACI, Edirne Belediye Başkan Yrd. Ertuğrul TANRIKULU, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Engellilere yönelik hizmet veren kamu ve özel bakım merkezlerinin yetkilileri, Engelliler alanında çalışmalar gerçekleştiren STK temsilcileri ve üyeleri katılım sağladı.

Atatürk anıtı önüne Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından çelenk sunulmasının ardından tüm aziz Şehitlerimiz anısına Saygı Duruşunda bulunularak, belediye bandosu eşliğinde İstiklal Marşımız okundu.

Programda; İlimizde engelliler alanında çalışmalarda bulunan Sivil Toplum Kuruluşları adına günün anlam ve önemine ilişkin şiir Yiğit D. tarafından okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin, engellilere yönelik yapılan hizmetleri içeren konuşmalar ise; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Bulut Ergin SARIŞIK ile Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun TOHUMCU tarafından gerçekleştirildi.

Gerçekleşen konuşmaların ardından açılış programı son buldu.