…
…
…
…
13 Eylül 2024, Cuma Merkez, Edirne - Türkiye

Yerel Eğitim Programları Kapsamında Hizmet İçi Eğitimler Devam Ediyor


Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında saha çalışmalarında ve danışanlar ile etkili aile eğitimlerinin gerçekleştirilmesinde, İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarda görevli meslek elemanlarına yönelik hizmet içi eğitim programları uygulanmaya devam ediyor…

            Bakanlığımız Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yerel düzeyde meslek elemanlarının gelişimlerine destek olmak amacıyla “Eğitici Gelişim ve Değerlendirme Programı” & “Yerel Eğitim Programı” uygulamaya konularak Edirne ilimizde, Trakya Üniversitesi iş birliğiyle “Eğitim Ortamı Yönetimi ve Etkili İletişim” konularında 13.09.2024 tarihinde hizmet içi eğitim düzenlendi.

            Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzde görevli personellerimize yönelik, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesinde görevli Doç. Dr. Gül KURUM TİRYAKİOĞLU tarafından “Eğitim Ortamı Yönetimi”, Doç. Dr. Muharrem ÖZDEN tarafından ise “Etkili İletişim” konusunda hizmet içi eğitim gerçekleştirildi.

            Eğitimin sonunda, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun TOHUMCU ve İl Müdür Yardımcısı Erdinç TOPÇU tarafından eğitimi gerçekleştiren alanında uzman akademisyenlere teşekkür belgeleri takdim edilerek, İl Müdürümüz Harun TOHUMCU tarafından; Personellerimize yönelik mesleki anlamda hizmet içi eğitim programları, paydaş kurumlar ile işbirliği içerisinde yıl boyunca uygulanmaya devam edeceği belirtildi.

            Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, eğitimin gerçekleşmesine katkı sağlayan Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne, alanında uzman değerli akademisyenlere ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.