…
…
…
…
…
…
28 Mart 2022, Pazartesi Edirne Merkez / Keşan - Türkiye

Eğitim Faaliyetleri Devam Ediyor


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımız tarafından Aile Eğitim Programları kapsamında eğitimler devam ediyor.

Keşan Sosyal Hizmet Merkezi tarafından;

Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren meslek edindirme kursu kursiyerlerine yönelik “Aile ve İnternet, Bağımlılıklar ile Mücadele” konularında eğitim düzenlendi.

Eğitimlerde yetişkin gruba yönelik; “Bağımlılıklar, Güvenli İnternet Kullanımı, Aile ve Teknoloji” alt konularından bahsedildi.

Edirne Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından;

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından “Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele” kapsamında eğitimler verilmeye devam ediliyor.

Mart ayı içerisinde Edirne Koleji, Edirne Fen Lisesi ve Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik “Flört, Dijital Şiddet, Şiddet Döngüsü ile Mücadele, Üreten Kadının Rolü, Türkiye’de Sosyal Hizmet Uygulamaları ve Kadına Yönelik Gerçekleştirilen Çalışmalar, Ekolojik Model, Toplumsal Sorumluluk, Alo 183 ve KADES” konularında eğitim gerçekleştirildi.

Eğitimler soru ve cevap sonrası son buldu.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımız tarafından gerçekleştirilen 4 farklı eğitimde 350 katılımcıya ulaşıldı.