…
…
…
…
…
19 Kasım 2020, Perşembe Yolageldi Köyü, Havsa, Edirne - Türkiye

Edirne’li Şehidimiz Yarbay Rasim SAYIN’a Veda


   Irak’ın Kuzeyinde Pençe/Kaplan harekat bölgesinde askeri aracın devrilmesi sonucu Şehit olan Yarbay Rasim SAYIN, Edirne İli  Havsa İlçesine bağlı Yolageldi Köyünde 19.11.2020 tarihinde toprağa verildi.

   Şehit Yarbay Rasim SAYIN’ın Türk Bayrağımıza sarılı naaşı Köy Camii önünde kılınan cenaze namazı sonrası, Askeri tören ile köy mezarlığına götürülerek toprağa verildi.

   Koranavirüs (Covid-19) önlemleri alınarak düzenlenen cenaze törenine; Sanayi ve Teknoloji Bakan Yrd. Mehmet Fatih KACIR, Edirne Valisi Ekrem CANALP, Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, Edirne Milletvekili Fatma AKSAL, 5.Kolordu Komutanı Tümgeneral Tevfik ALGAN, Edirne Vali Yrd. Yusuf GÜLER, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Fatih KARABACAK, Edirne Belediye Başkanı Recep GÜRKAN, Havsa Belediye Başkanı Aydın BALKAN, Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal KURT,  Edirne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Edirne İl Müftüsü Alettin BOZKURT başta olmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Şehidimizin yakınları, ASDEP Personellerimiz, Askeri Yetkililer/Personeller ve köy halkı katılım sağladı.

   Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak; Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz…