…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
05 Temmuz 2021, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

Edirneli Şehidimiz Serhan ALIŞKAN Son Yolculuğuna Uğurlandı


Kütahya İli, Tavşanlı İlçesinde meydana gelen bir Trafik Kazasına müdahale ederken, başka bir aracın çarpması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede Şehit olan 1975 Edirne doğumlu Polis Memuru Serhan ALIŞKAN, 05.07.2021 tarihinde memleketi Edirne’de son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidimiz Serhan ALIŞKAN’ın Türk Bayrağına sarılı naaşı, Memleketi Edirne’ye getirilerek, Selimiye Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Edirne Yenişehir mezarlığında dualar eşliğinde defin edildi.

Şehidimizin cenaze törenine; İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İNCE, Emniyet Genel Müdürü Mehmet AKTAŞ, Edirne Valisi Ekrem CANALP,  Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Edirne Milletvekilleri Fatma AKSAL ve Okan GAYTANCIOĞLU, Edirne Belediye Başkanı Recep GÜRKAN, Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal KURT, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Edirne İl Müftüsü Alettin BOZKURT ve Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa İshak YILDIRIM başta olmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İdarecileri, Askeri ve Emniyet Yetkilileri, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,  Edirne Muharip Gaziler Derneği, bir çok Sivil Toplum Kuruluşunun temsilcisi, Siyasi parti temsilcileri, Şehidimizin yakınları, İl Müdürlüğümüzde görevli ASDEP Personelleri, Şehidimizin Silah Arkadaşları ve yüzlerce vatandaş katılım sağladı.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak; Şehidimiz Serhan ALIŞKAN’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Şehidimizin mekanı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun.