…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
09 Eylül 2022, Cuma Merkez, Edirne - Türkiye

Edirne Huzurevimize Ziyaret


09.09.2022 tarihinde Marmara Bölgesi Huzurevleri arası “ 60 Yaş ve Üstü Yetişkin Gençler Bocce Şampiyonası Katılım Ligi Grup Müsabakaları” kapsamında, Edirne Huzurevi ve Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi arasında gerçekleştirilen Bocce Müsabakası sonrası Huzurevimiz gezilerek, ziyaret edildi.

Gerçekleşen müsabakaya katılım sağlayan; Edirne Valimiz Sayın H.Kürşat KIRBIYIK’ın eşi Dilek KIRBIYIK, Edirne Vali Yardımcıları Ali UYSAL’ın eşi Ayfer UYSAL ve Sıdkı ZEHİN’in eşi Figen ZEHİN, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ müsabaka sonrası Edirne Huzurevini gezerek, yapılan çalışmalar hakkında Huzurevi Müdürü Tamer TAHMAZOĞLU’ndan bilgi aldılar.

Huzurevinde hizmet alan yaşlılar odalarında, boş vakitlerini en verimli şekilde değerlendiren ve el işi/el emeği çalışmaları gerçekleştiren yaşlılar uygulama atölyelerinde, yürüyüş faaliyeti gerçekleştirip arkadaşları ile vakit geçiren yaşlılar ise bahçede ziyaret edildi. Huzurevi içerisinde yer alan tarihi ürünler incelendi, sergi salonu gezildi.

Gerçekleşen ziyarette; Edirne Valimiz Sayın H.Kürşat KIRBIYIK’ın eşi Dilek KIRBIYIK ve beraberindekiler yaşlılar ile yakından ilgilenerek, sohbet etti.