…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Kasım 2021, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

Dünya Çocuk Hakları Günü Kapsamında “Konser Programı” Düzenlendi


20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Kapsamında, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencileriyle birlikte hazırlanan “Çocuklarımız ile Gönül Gönüle” konser programı düzenlendi.

Düzenlenen konser programına; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Müdür Yardımcıları Erdinç TOPÇU ve Sebahattin BİLGİÇ, Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa HATİPLER, Edirne Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şeref UZ, Edirne Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Derya DİLLEK BUDAK, Melahat Hulusi DATENİN Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Sermin DAĞ TARLACI, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda hizmet almakta olan çocuklar, Koruyucu Aileler ve Koruyucu Ailelerimizin yanında kalan çocuklar, Edirne ilimizde ikamet etmekte olan Gazilerimiz ve Torunları katılım sağladı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ; “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü münasebetiyle, Dünya’nın neresinde olursa olsun, çocukların; çalıştırılma, şiddet, ihmal, istismar, açlık, savaş, terör, göç, erken evlilikler gibi nedenlerle yaşadıkları mağduriyetlerin son bulmasını temenni ederken, tüm çocuklarımızın “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününü” kutladı.

Açılış konuşmasının ardından düzenlenen konser programında; Barış MANÇO’nun hayatını anlatan ve çocuklara yönelik yaklaşımlarını içeren video gösterimi gerçekleştirildi. Video gösteriminin ardından, Dr. Öğr. Üyesi Özlem TUZCU önderliğinde, görevli öğrenciler ve destekleyici müzisyenler eşliğinde “Barış MANÇO ve Neşet ERTAŞ” eserlerinden oluşan besteler seslendirildi.

Şarkılar programa katılım sağlayan çocuklar tarafından hep bir ağızdan söylendi. Program sonunda, sahnede yer alan ve bu güzel gecede emeği olan sanatçılara teşekkür belgeleri takdim edildi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Münasebetiyle, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet almakta olan çocuklarımıza yönelik düzenlenen konser programında emeği geçen; Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığına, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.