…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
25 Ekim 2022, Salı Merkez, Edirne - Türkiye

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Kadın Kooperatifi Üyeleri ile Bir Araya Geldi


Sosyal Politikalarda 7 Bölge 7 İl programı kapsamında, ilimizde çalışmalar gerçekleştiren Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu, Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi Uygulama Binasını ziyaret ederek, Edirne İlimizde faaliyet gösteren Kadın Kooperatifi Üyeleri ile buluştu.

25.10.2022 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette; Kadın, Çocuk, Yaşlı, Engelli ve Dezavantajlı kesime Sosyal Hizmetler anlamında hitap eden “Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi ve Kadın Kooperatiflerinin Çalışmaları” hakkında; Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı Müdürü Hicran BALI’dan bilgi alan kurul üyeleri, ziyarete katılım sağlayan kadın kooperatifi temsilcileri ile görüşme gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarete; Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurul Başkan V. Sn. Prof. Dr. Vedat IŞIKHAN, Kurul üyeleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yrd. Sn. Prof. Dr. Lütfihan ALPKAN ile Sn. Dr. Murat YILMAZ, Edirne Vali Yardımcıları Zafer KARAMEHMETOĞLU ile Sıdkı ZEHİN, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı Müdürü Hicran BALI katılım sağladı.