…
…
…
…
…
…
…
…
…
15 Nisan 2021, Perşembe Merkez, Edirne - Türkiye

Covid-19 Süreci Çalışmaları Kapsamında Bakanımız Zehra Zümrüt SELÇUK tarafından imzalanan Teşekkür Belgeleri Personellere Teslim Edildi


Dünyayı ve ülkemizi etkisi altında alan Pandemi (Covid-19) sürecinde kuruluşlarımızda hizmet almakta olan vatandaşlarımıza yönelik şefkat ve merhamet ile yaklaşımlarından, gösterilen üstün çaba ve özverili çalışmalarından dolayı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK tarafından imzalanmış olan Teşekkür Belgeleri, personellere iletilmek üzere İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ’a teslim edilmişti.

15.04.2021 tarihinde Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Müdür Yardımcıları Erdinç TOPÇU ve Sebahattin BİLGİÇ tarafından, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK tarafından imzalanmış olan Teşekkür Belgeleri, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezinde görevli personellere takdim edildi.

Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ; “COVID-19 salgınının başladığı günden bu güne kadar, özveri ve çalışkanlığınızdan taviz vermeden görevinizi üstün çaba ve gayretli çalışma ile sürdürdünüz. Bu yoğun pandemi sürecinde binlerce müracaatçıya hizmet verdiniz, kuruluş bakımında olan vatandaşlarımıza; kendi ailelerimizden daha fazla zaman ayırarak, mesai kavramı gözetmeksizin çalıştınız. Çoğu personelimiz; annesini, babasını toprağa verirken büyük fedakarlık göstererek; kuruluş bakımındaki vatandaşlarımızı tehlikeye sokmamak adına, kuruluş mesaisinden ayrılıp cenazeye katılmadı. Yaşadığımız süreci en üst dereceden çalışarak üstesinden gelmeye çalıştık ve halen bu duygu ve düşünceler ile çalışmalarımızı sürdürüyorsunuz. Bu süreçte çalışmalarımızı yakinen takip eden, her daim personelinin yanında olan, çalışmalarınızı gören ve takdir eden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK’a en içten dileklerim ile sizler adına teşekkür ediyor ve Bakanımız imzalı bu Teşekkür Belgelerini siz değerli çalışma arkadaşlarıma takdim ediyorum” dedi.