…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Nisan 2021, Perşembe Merkez, Edirne - Türkiye

Covid-19 Süreci Çalışmaları Kapsamında Teşekkür Belgeleri Personellerimize Teslim Edildi


Dünyayı ve ülkemizi etkisi altında alan Pandemi (Covid-19) sürecinde kuruluşlarımızda hizmet almakta olan vatandaşlarımıza yönelik şefkat ve merhamet ile yaklaşımlarından, gösterilen üstün çaba ve özverili çalışmalarından dolayı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız tarafından imzalanmış olan Teşekkür Belgeleri; kuruluşlarımızda görevli personellere takdim edildi.

Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde teslimi gerçekleştirilen teşekkür belgeleri; Edirne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Müdür Yardımcıları Sebahattin BİLGİÇ ve Erdinç TOPÇU tarafından İl Müdürlüğü personeline takdim edildi.

Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde teslimi gerçekleştirilen teşekkür belgeleri; Edirne Milletvekili Dr. Fatma AKSAL, Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nergis MUSTAFAŞA tarafından kuruluş personellerine takdim edildi.

Uzunköprü Süleybe Şefik ÖZTÜRK Huzurevi Müdürlüğünde teslimi gerçekleştirilen teşekkür belgeleri; Edirne Valimiz Ekrem CANALP’in eşi Dr. Ayten CANALP, Edirne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Edirne İŞKUR Müdürü Şengül ÇİLDAM, Uzunköprü Süleybe Şefik ÖZTÜRK Huzurevi Müdürü Ercan BAŞKAN tarafından kuruluş personellerine takdim edildi.

Edirne Melahat Hulusi DATENİN Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde teslimi gerçekleştirilen teşekkür belgeleri; Edirne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Müdür Yardımcısı Erdinç TOPÇU, Melahat Hulusi DATENİN Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Salih Sinan KAPLAN tarafından kuruluş personellerine takdim edildi.

Edirne Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde teslimi gerçekleştirilen teşekkür belgeleri; Edirne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Erdinç TOPÇU, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Derya Dilek BUDAK tarafından kuruluş personellerine takdim edildi.

Edirne Huzurevi Müdürlüğünde teslimi gerçekleştirilen teşekkür belgeleri; Edirne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Müdür Yardımcısı Sebahattin BİLGİÇ, Edirne Huzurevi Müdürü Tamer TAHMAZOĞLU tarafından kuruluş personellerine takdim edildi.